Menu
Categorieën
Update bouw loopbrug
september 9, 2018 Login Leden

Update bouw loopbrug

Afgelopen vrijdag is Jeroen Valk (onze penningmeester) pols hoogte wezen nemen bij Marimat en moest tevreden constateren dat de bouw van de loopbrug op schema ligt. Zie onderstaande foto’s.

De plaatsingsdatum wordt 22 en 23 oktober a.s., maar voorafgaande aan de plaatsing moeten er nog voorbereidende werkzaamheden worden verricht. Om de prijs laag te houden is besloten om waar mogelijk een aantal werkzaamheden binnen de vereniging uit te voeren. Natuurlijk alleen deze werkzaamheden waar we niet voor gecertificeerd hoeven te zijn.

Dit zal in de weekenden voor de plaatsing moeten gebeuren. Uiteraard ook na plaatsing zal alles weer aangesloten moeten worden. Hulp is van harte welkom in welke vorm dan ook. Handig in het aanleggen van aansluitingen van gas, licht of water?. Handig om te graven of klussen algemeen laat het weten bij Jan Sliedrecht of Rob van Driel.

Houdt u er ook rekening mee dat rond de plaatsing: de bereikbaarheid, de stroom en de watervoorziening wat slechter kunnen zijn.

Toegang tot de haven blijft steeds mogelijk maar met enige hindernis. Toegang met een kruiwagen of rollator wordt die dagen lastig en mogelijk via de ingang van de buren. Zonder eigen voorziening zoals zonnepanelen is er dus geen elektra aan boord. Zorg dat de vriezer en koelkast leeg zijn of ontdooid zodat er geen eten kan bederven.

vriendelijke groet,

Jan van Dalen

secretaris W.S.V. De Nieuwe Waterweg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn niet toegestaan
*